- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Zwaargewonde door ongeval bij Berlikum

30-11-2010

Maandagavond is er op de Westergoawei bij Berlikum een persoon zwaar gewond geraakt bij een ongeval.

De bestuurder van een Jeep uit de rijdend uit de richting Leeuwarden kwam in botsing met een tegenkomende vrachtwagen die groente en fruit vervoerde. Door de klap ontstond een enorme ravage op de weg en werd de bestuurder uit het voertuig geslingerd en kwam in de berm terecht.

De hulpdiensten kwamen te plaatse om eerste hulp te verlenen aan het slachtoffer. Het slachtoffer is met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Leeuwarden.

Sleutelwoorden:
Berlikum, zwaar gewond, ongeval, botsing, vrachtwagen, klap, ravage, bestuurder, slingeren, berm, hulpdiensten, slachtoffer, ambulance, ziekenhuis, leeuwarden

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15894 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren