- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man doodgereden door vuilcontainerwagen in Amsterdam

03-12-2010

Vrijdagochtend is een 51-jarige man uit Amsterdam overleden nadat hij was overreden bij een afvalverwerkingspunt aan de Australiƫhavenweg.

De man was zelf naast zijn vuilcontainerwagen bezig toen een andere wagen, die achteruit reed, hem overreed. Omstanders zijn direct met reanimeren begonnen. Dit is daarna door de hulpdiensten overgenomen. Personeel van de traumahelicopter is daar ook bij ingezet. Het slachtoffer is ter plaatse overleden.

De 27-jarige chauffeur aangehouden voor verhoor. Daarnaast zal de arbeidsinspectie ook een onderzoek instellen.

Sleutelwoorden:
amsterdam, containerwagen, ongeval, politie, reannimeren, onderzoek, overleden, overrijden, traimahelicopter, slachtoffer

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15895 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren