- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Dodelijk ongeluk in Tienhoven

23-12-2010

Een Poolse chauffeur (46) van een bestelbusje is vanochtend in Tienhoven dodelijk verongelukt. Hij raakte door de gladheid van de Lekdijk, waarbij het busje met een klap tot stilstand kwam tegen een boom.

Het ongeval gebeurde rond 05.00 uur. Omwonenden kwamen op de klap af en probeerden nog hulp te verlenen. Terwijl ze bezig waren vloog het busje in brand. De bestuurder, die volgens de politie op dat moment vermoedelijk buiten bewustzijn of overleden was, kon er niet meer uitgehaald worden.

De bijrijdster kon zichzelf op tijd in veiligheid brengen. Ze liep waarschijnlijk geen brandwonden op, maar moest wel voor onderzoek opgenomen worden in het ziekenhuis te Gorinchem. De betrokkenen krijgen slachtofferhulp aangeboden.

Sleutelwoorden:
Tienhoven, hulp verlenen, ongeval, onderzoek, slachtofferhulp, politie

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15894 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren