- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ongeluk in Vroomshoop: drie gewonden

24-01-2011

VROOMSHOOP - Bij een botsing tussen twee auto's in Vroomshoop zijn drie gewonden gevallen. Het gaat om een man en vrouw uit BelgiƩ en een 31-jarige Vroomshoopse. Een auto die vanaf de Hoofdstraat kwam, verleende geen voorrang aan een auto die vanaf de Tonnendijk naderde.

Twee van de gewonden zijn naar het ziekenhuis in Hardenberg gebracht. De derde gewonde is naar het ZGT in Almelo vervoerd. Over de ernst van de verwondingen is vooralsnog niets bekend. Een auto die vanaf de Hoofdstraat kwam, verleende geen voorrang aan een auto die vanaf de Tonnendijk naderde.

De technische recherche doet onderzoek naar het ongeval. Overigens is de brug vooralsnog afgesloten voor verkeer, vanwege olie op het wegdek.

(bron: tctubantia.nl)

Sleutelwoorden:
ongeluk, vroomshoop, botsing, auto, gewonden, ziekenhuis, verwondingen, technische recherche, onderzoek, verkeer, olie op het wegdek

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15894 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren