- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Grote brand verwoest winkel in Leeuwarden

25-02-2011

Leeuwarden - Omstreeks twintig over twaalf is er een forse brand uitgebroken aan de Nieuweburen naast ijssalon La Venezia.

De brand is vermoedelijk op de zolder ontstaan en was al snel uitslaand. De brandweer is momenteel nog druk bezig om de brand te blussen. In eerste instantie werd er van buitenaf geblust omdat het te gevaarlijk was om de woning te betreden. inmiddels word er ook van binnenuit geblust en staat er een hoogwerker opgesteld om van bovenaf te blussen.

De woordvoerder van de gemeente Leeuwarden wist niet of de bewoners in de woning aanwezig waren tijdens het uitbreken van de brand, maar ze zijn sowieso veilig en ongedeerd. Het vuur is niet naar andere panden overgeslagen. De schade aan naastgelegen panden is nog onbekend.

Sleutelwoorden:
brand leeuwarden, winkel verwoest, brandweer, grote schade, schadevergoeding

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15894 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren