- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Tankwagen met chemische stoffen gekantelt op A58

09-03-2011

Een tankwagen met een lading chemische stoffen is woensdagavond om 19.15 uur gekanteld op de A58 richting Tilburg nabij de afslag Moergestel.

De A58 is daardoor in beide richtingen afgesloten tussen deze afslag en parkeerplaats Breehees tot zeker na middernacht. Volgens de politiewoordervoerder moest een kraan de truck weer recht krijgen; de vaten werden geborgen. Die zijn niet gaan lekken. De brandweer onderzocht de wagen; daarom is de snelweg in beide richtingen afgesloten. Automobilisten moeten omrijden vanaf knooppunt De Baars. Geadviseerd wordt om de snelweg richting Den Bosch te volgen en dan richting Tilburg aan te houden. De vrachtwagenchauffeur zat bekneld in de wagen, maar is bevrijd. Hij kwam met de schrik vrij. Een andere betrokken bestuurster raakte licht gewond.

Sleutelwoorden:
ongevallen, tilburg, chemische stoffen, kantelt, licht gewond, gevaarlijke stoffen

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15894 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren