- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Wielrenner gewond door ongeval met slagbomen

05-05-2011

Een wielrenner is donderdagmorgen rond 10:25 uur met hoge snelheid tegen slagbomen van een brug aan de Wirdumerdraai aangereden, de wielrenner raakte hierbij ernstig gewond.

Ambulancemedewerkers onderzochten de wielrenner die forse pijnklachten had. De ambulancebroeders riepen de hulp in van de traumahelikopter die niet veel later de landing inzette op een weiland vlakbij het ongeluk. Het slachtoffer is door de Mmt arts en ambulancemedewerkers gestabiliseerd en later met spoed naar een ziekenhuis vervoerd.

De Verkeers ongevallen dienst zal onderzoek doen naar het ongeluk. De traumahelicopter van Groningen was rond 12:10 uur alweer bij het Noordhollandse Andijk . Hij werd vlak voor aankomst gecancelled.

Sleutelwoorden:
ongeval, aangereden, ernstig gewond, onderzoek, spoed, ziekenhuis, trauma

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15894 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren