- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Automobilist botst tegen boom

24-07-2011

SCHEEMDA - Een automobilist is zaterdagavond 23 juli in Scheemda gewond geraakt nadat hij met zijn auto frontaal tegen een boom was gereden.

Het ongeluk gebeurde op de Kerkstraat in het centrum. Bij het ongeval was ook een Pools busje met meerdere inzittenden betrokken, die allen met de schrik vrijkwamen. Wat er precies gebeurt is wordt door de politie onderzocht.

Het slachtoffer uit de personenauto kwam bekneld te zitten. De brandweer heeft de man uit het voertuig moeten bevrijden, waarna hij met een fikse hoofdwond en ander ernstig letselnaar het ziekenhuis is overgebracht.

Sleutelwoorden:
autoongeluk,boom,politie

Schade

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15894 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren