- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Vijf gewonden en een dodelijk slachtoffer in Dwingeloo

24-10-2011

Zondagavond rond 18:00 uur werd er op de Bovenveen in Dwingeloo een verkeersongeval gemeld, waarbij twee voertuigen waren betrokken.

Het ongeval gebeurde bij de kruizing van de Tolweg en de Leggeloo. Hierbij viel een dodelijk slachtoffer en vijf gewonden.

De rode personenauto die vanuit de richting van Leggeloo kwam heeft de andere bestuurder in de flank geraakt, waarna beide voertuigen in een naast gelegensloot belandde. Het mobiel medisch team heeft samen met het ambulance personeel de gewonden verzorgt. De verkeersongevallen analyse doet onderzoek naar de preciese oorzaak van het ongeval. De gewonden zijn alle met onbekend letsel afgevoerd naar diverse ziekenhuizen in de omgeving.

Sleutelwoorden:
ongevallen, onbekend letsel, letselschade, gewonden, dodelijk slachtoffer, verkeersongeval, mobiel medisch team

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15894 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren