- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ongeval met volgeladen vrachtwagen in Vlagtwedde.

08-11-2011

Vanmorgen rond half 11 is er een ongeval gebeurt op de Weenderstraat in Vlagtwedde .

Een volgeladen vrachtwagen was en de berm terechtgekomen en de persoon zat bekneld. De brandweer van Vlagtwedde werdt opgeroepen voor een verkeersongeval. De chauffeur was snel bevrijd. De vachtwagenchauffeur is door het ambulancepersoneel onderzocht, maar bleek voor zover bekend, niets te mankeren. De schade aan de vrachtwagen is aanzienlijk, en is het een wonder dat de chauffeur niets mankeerd. De cabine is zelfs losgeraakt van het onderstel. Ook zijn enkele bomen omvergereden. De verkeersongevallen analyse is ter plaatse gekomen om het ongeval te onderzoeken.

Sleutelwoorden:
Verkeersongeval, ongevallen, letsel, wonder, chauffeur, volgeladen vrachtwagen, ambulance, losgeraakt, omvergereden, weenderstraat, verkeersongevallen analyse

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15894 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren