- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Bestuurder gewond door kopstaartbotsing in Zandvoort

16-11-2011

Vanmiddag rond twee uur heeft er op Boulevard Barnaart in Zandvoort een kopstaartboting tussen drie auto's plaatsgevonden. Een man is hierbij gewond geraakt.

De hulpendiensten werden direct gealameerd en heeft de brandweer de bestuurder van de middelste wagen uit zijn voertuig gehaald. Het slachtoffer is letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De inzittenden van de andere voertuigen kwamen met de schrik vrij.

De Boulevard Barnaart in Zandvoort was door het ongeval tijdelijk gesloten en het verkeer moet omrijden.

Sleutelwoorden:
ongevallen, kopstaartboting, zandvoort, letsel, ambulance, ziekenhuis, verkeer, schrik, inzittenden, slachtoffer, bestuurder, boulevard

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15895 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren