- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Twee gewonden door een ongeval in Noordbroek

22-11-2011

Dinsdagmiddag is er een aanrijding gebeurt op de Sappemeersterweg in Noordbroek. Hierbij zijn twee automobilisten gewond geraakt.

Een 21-jarige automobilist uit Noordbroek kwam vermoedelijk op de verkeerde weghelft. Op hetzelfde moment kwam een 40-jarige vrouw tegemoet rijden. Door de botsing belandde het voertuig van de 40-jarige automobiliste in een sloot. Ze kon zelfstandig uit haar auto komen. De 21-jarige Noordbroekster zat bekneld in zijn voertuig en moest door de brandweer worden bevrijd. de slachtoffers zijn voor controle naar een ziekenhuis gebracht.

Sleutelwoorden:
ongevallen, verkeersongevallen, gewond, slachtoffers, automobiliste, verkeerde weghelft, aanrijding, sloot beland, letsel

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15894 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren