- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Gekantelde tankwagen op de A7

07-12-2011

Woensdagmiddag rond het middaguur is een tankwagen met veevoer gekanteld. Het ongeluk gebeurde net voor de tunnel op de A7 van Joure naar Sneek.

De vrachtwagen kantelde door een onbekende oorzaak. De chauffeur waarvan het identiteit niet bekend is gemaakt, overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

De weg van Joure richting sneek was in verband met opruimwerkzaamheden en onderzoek gesloten. Inmiddels is één rijstrook weer open. Dit zal tot 5 uur duren volgens de Rijkswaterstaat.

Sleutelwoorden:
ongevallen, verkeersongeval, rijkswaterstaat, overleden, verwondingen, gekanteld, vrachtwagen, tunnel, sneek, tankwagen, onbekende oorzaak, chauffeur

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15895 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren