- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Verkeersongeval in Eelde

06-01-2012

Donderdagavond is er op de weg van Paterswolde naar Peize, een verkeersongeval gebeurt.

Een bestuurster van een grijze Volkswagen raakte na een uitwijkactie te water. De bestuurster kon zelf het voertuig verlaten en op het droge komen. De berging van het voertuig leverde echter meer problemen op. Door de sterke stroming was de auto ongeveer 150 meter afgedreven om vervolgens op de bodem tot stilstand te komen. Een berger uit Assen was dan ook niet in de gelegenheid om het voertuig te bergen. Een rupskraan moest eraan te pas komen om via het naastgelegen weiland bij het voertuig te komen. Na een aantal pogingen werd het voertuig uit het water getakeld en naar de doorgaande weg gebracht. Hierna kon de auto worden afgevoerd. De auto is Totall loss.

Sleutelwoorden:
Verkeersongeval, totall loss, voertuig, afwijken, berm, rupskraan, berger, weg, problemen, stilstand komen, te water

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15894 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren