- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Grote brand bij een Boerderij Wijk en Aalburg

10-01-2012

Maandagavond rond half acht stondt er bij een boerderij op de kruising van de Veldstraat en de Bergstraat in Wijk en Aalburg in brand.

Het zou gaan om een oude boerderij met een rietenkap. Het huis is bewoond, maar de bewoners zijn volgens een ooggetuige met de schrik vrijgekomen. Het is nog onbekend of de hond van de bewoners de brand heeft overleefd. Oorzaak Naastgelegen boerderijen worden door de brandweer nat gehouden om te voorkomen dat het vuur overslaat. Rond negen uur was de brand onder controle. De oorzaak is niet bekend.

Sleutelwoorden:
ongevallen, brand, letselschade, controle, oorzaak onbekend, boerderij met rietenkap, brandweer, blussen, vuur

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15894 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren