- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Grote brand ter Apelkanaal

08-02-2012

Dinsdagochtend om 10.00 uur is een explosie ontstaan in één van de installaties op het terrein van Avebe in Ter Apelkanaal.

De explosie is ontstaan door een probleem in één van de trommels in het pand. Er werd opgeschaald naar 'grote brand' , waardoor er drie tankautospuiten, een hoogwerker en de Copi (Commando Plaats Incident)-container ter plaatse kwamen.

Een plaat van de gevel is door de explosie geblazen en er ontstond brand. Medewerkers van het bedrijf konden tijdig het pand verlaten. Omdat het in eerste instantie onduidelijk was wat er precies gebeurd was en ook nog zou kunnen gebeuren, bleef de brandweer op veilige afstand. Wel gingen de sprinklers in het pand af, waardoor de temperatuur in het pand daalde.

Nadat duidelijk was geworden dat het pand veilig genoeg was, is de brandweer samen met bedrijfsdeskundigen op verkenning gegaan om duidelijk te krijgen wat er gebeurd was. Om ongeveer 15.30 was de situatie in het pand stabiel kon worden overgedragen aan het bedrijf en konden de laatste van de ongeveer 40 ingezette brandweermensen terugkeren naar de kazernes.

Sleutelwoorden:
bedrijfsongeval, explosie, trommels, kazerne, brandweer, gevel, hoogwerker, copi, tankautospuiten, grote brand

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15894 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren