- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Slachtofferhulp waarschuwt voor louche advocaten

13-05-2010

(Novum) - Slachtofferhulp Nederland raadt nabestaanden van slachtoffers van het vliegtuigongeluk in Libië aan nog geen contracten te tekenen met rechtshulpverleners. Wie dat wel doet, zou wel eens verkeerde dingen kunnen tekenen, meldt een woordvoerder van de instantie donderdag.

Rondom de Poldercrash bij Schiphol vorig jaar begaven zich al snel Amerikaanse letselschadeadvocaten op de markt, zegt de woordvoerder. "Mensen kunnen beter eerst even rust nemen. Ze moeten niet in een verwarde toestand dingen gaan tekenen waarvan ze mogelijk niet eens weten wat er in staat."

Nabestaanden kunnen volgens de zegsvrouw in een later stadium van Slachtofferhulp Nederland informatie krijgen over het verhalen van schade. "Dat hoeft niet direct te worden geregeld."

De hulplijn van Slachtofferhulp Nederland is donderdag extra opengesteld. Nabestaanden van het vliegtuigongeluk in Libië kunnen als zij behoefte hebben aan hulp bellen met 0900-0101 voor een luisterend oor.

Via de hulplijn kan daarnaast een afspraak worden gemaakt met een medewerker van Slachtofferhulp Nederland om te helpen met praktische zaken als verzekeringskwesties, het invullen van formulieren of het opnemen van contact met de werkgever van het overleden slachtoffer. Ook kan de instantie helpen bij het organiseren van contacten met lotgenoten.

(bron: www.nieuws.nl)

Sleutelwoorden:
slachtofferhulp nederland, letselschadeadvocaten, poldercrash, vliegtuigongeluk libie, nabestaanden

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15895 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren