- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Zeer ernstig ongeval op Rijkstraatweg

06-03-2012

Maandagmiddag is er een zeer ernstig ongeval op de Rijkstraatweg nabij Noordbergum gebeurt. Hierbij zijn twee personen ernstig gewond geraakt door de botsing.

Hulpverleners kwamer ter plaatse om de slachtoffers uit hun auto’s te bevrijden. Ook was de traumahelikopter ter plaatse voor medische assistentie. Na ruim een uur waren beide slachtoffers uit hun voertuigen bevrijd en zijn vervolgens per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Leeuwarden. De weg is uren lang afgesloten geweest in verband met de berging en politieonderzoek.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, botsing, gewond, ongeval, zeer ernstig, hulpverleners, traumahelikopter, ziekenhuis, spoed, politieonderzoek, berging

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15894 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren