- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

18-jarige jongen beroofd en mishandeld in Borne

07-05-2012

In de nacht van zondag op maandag zijn er twee 18-jarige jongens uit Borne tijdens het fietsen door die of vier getinte jongens beroofd en mishandeld.

De twee jongens fietsten 's-nachts op het fietspad opeens sprongen de jongens uit de bosjes. De jongens zorgen ervoor dat de twee fietsers van hun fiets vielen, één van hen belandde in de sloot. Nadat hij van de sloot was gehaald werd hij gedreigd met een mes en een pistool vervolgens mishandeld door twee jongens. De overvallers hebben een mobiele telefoon gesloten. De mishandelde en beroofde jongen is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Later meldde een 22-jarige man zich bij de politie dat drie personen op dezelfde plek hem hadden geprobeerd van zijn fiets af te trekken en te dreigen. De 22-jarige man heeft het kunnen voorkomen en was snel weggefietst.

Sleutelwoorden:
mishandeling, letsel, beroofd, dader, slachtoffer, vuurwapen, steekwapen, mes, pistool, ziekenhuis

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15894 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren