- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Treinongeval in Coevorden

17-07-2012

Dinsdagochtend rond 10:30 uur is er op spoorwegovergang van de Monierweg in Coevorden een trein op een stilstaande vrachtwagen gebotst. Er zijn geen ernstig gewonden gevallen.

De vrachtwagenchauffeur reed met zijn vrachtwagen richting de Euregioweg, toen bij het oversteken van de spoorwegovergang de brug verderop open ging kon hij geen kant meer op. Hij zat ingesloten tussen de spoorbaan en de open gaande brug.

De vrachtwagen, trein, en de spoorwegovergang liepen flinke schade op door het ongeluk. De passagiers konden de trein veilig verlaten en werden met bussen verder gebracht.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, slachbomen, coevorden, brug open, gewonden, botsing

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15894 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren