- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Brand bij papierfabriek in Roermond

22-08-2012

Vanmiddag rond half 3 is er een grote brand op het terrein van papierfabriek Kappa in Roermond. Buiten de papierfabriek staan grote stapels papierbalken in brand en de rook daarvan trekt over het treinspoor en een woonwijk.

De oorzaak van de brand is nog onduidelijk. Er zijn geen gewonden gevallen. De brandweer bestrijdt het vuur. De papierfabriek draait wel gewoon door, omdat de brand buiten woedt. Bewoners van de naastgelegen wijken moeten ramen en deuren dicht houden. Ook rijden er geen treinen tussen Roermond en Eindhoven deze is door rook stilgelegd. Vermoedelijk rijden er tot in de vroege avond geen treinen.

Sleutelwoorden:
brand, papierfabriek, roermond, rook, treinverkeer stil, brandweer, gewonden

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15895 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren