- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Fietser om het leven gekomen door metro-ongeluk in AmsterdaM

12-12-2012

Woensdagmiddag is een fietser om het leven gekomen bij een metro ongeluk. Het metro ongeluk gebeurde op de Parnassusweg in Amsterdam.

Rond 13:00 uur botste Metro 51 richting het Centraal Station door een nog onbekende oorzaak op een fietser. Volgens ooggetuigen gaat het om een meisje gaat, maar de politie kan dit nog niet bevestigen. De politie kwam snel ter plaatse en plaatsten snel zwarte schermen om de plek van het ongeval. Om 14.00 uur maakte de politie bekend dat de fietser is overleden. De identiteit van de fietser is nog onbekend.

Sleutelwoorden:
metro ongeluk, om het leven, politie, fietser overleden, amsterdam, metro, ongeval

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15894 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren