- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Nog steeds veel falende artsen

19-12-2012

De VVD wilt harder optreden tegen falende artsen. De veiligheid van patiënten moet in de Nederlandse ziekenhuizen worden verbeterd.

Het is bekent geworden dat er in het Ruwaard van Putten op meerdere afdelingen mensen zijn omgekomen door fout handelen van de arts. Jaarlijks overlijden er ongeveer 2000 patiënten waarbij de dood te vermijden was geweest. Er wordt nog weinig onderzoek naar gedaan en weinig opgetreden om dit cijfer om laag te krijgen.

In het Ruwaard van Putten zijn 11 patiënten overleden waarvan de dood voorkomen had kunnen worden. 5 hiervan lagen op de afdeling cardiologie.

Sleutelwoorden:
ziekenhuis, fouten, dood, vermijden, letselschade

Medische fouten

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15894 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren