- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Ieder jaar vuurwerk overlast

28-12-2012

Rotterdam - Ieder jaar laait de discussie weer op over vuurwerk overlast. Mag vuurwerk nog aan particulieren verkocht worden?

Afgelopen week is het meldpunt vuurwerkoverlast.nl geopend. Hier kunnen mensen klachten indienen over vuurwerk overlast. Het meldpunt was zo populair dat deze na 2 dagen overbelast was. Momenteel is deze weer online en zijn er zo'n 32.000 meldingen gedaan. Deze meldingen hebben het meest betrekking op het te vroeg afsteken van vuurwerk, dit mag pas op oudjaarsdag van 10 uur 's ochtends tot 2 uur 's nachts.

Ieder jaar veroorzaak vuurwerk ook letsel, niet alleen bij de afstekers zelf, maar ook bij omstanders. Deze kunnen het letsel veroorzaakt door dit vuurwerk claimen via de letselschadetest.

Sleutelwoorden:
letselschade, vuurwerk, overlast, meldpunt

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15894 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren