- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

14-jarige leerling mishandeld door schoolgenoten in Nijmegen

01-03-2013

Dinsdagmiddag zijn er twee Groesbeekse minderjarige meisjes door de politie opgepakt wegens het zwaar mishandelen van een schoolgenootje.

De mishandeling gebeurde buiten het schoolterrein van het Montessori College in Nijmegen. Een woordenwisseling tussen twee 14-jarige meisjes uitgedraaid op een vechtpartij. Er wordt flink geduwd en getrokken, maar het loopt uit de hand als een 16-jarige en omstanders op het slachtoffer stortten. Ze werd tegen de grond gewerkt en kreeg vuistlagen op haar gezicht. De zware mishandeling werd door een leerling gefilmd met een mobiele telefoon.

De opgepakte meisjes zijn 14 en 16 jaar. De 16-jarige blijkt de zus te zijn van de aangehouden 14-jarige. Het slachtoffer liep lichte verwondingen op.

Sleutelwoorden:
mishandeling, verwondingen, geduwd, getrokken, vuistslagen

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15894 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren