- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Scholier afgetuigd met gereedschap in Middelharnis

14-03-2013

Deze week is een scholier uit het Middelharnis door een leeftijdsgenoot afgetuigd met een moersleutel. Tiental jongeren keken toe toen het slachtoffer klappen kreeg met het gereedschap. Een van de kijkers filmde zonder in te grijpen het voorval.

Het slachtoffertje had diverse hechtingen en een flinke hoofdwond door de aanval. In het filmpje van de zware mishandeling is te zien hoe de toekijkende jongeren achteraf ingrijpen als het slachtoffer hulpeloos op de grond ligt en geslagen word.

Het slachtoffer had al langer ruzie met de belager en heeft aangifte gedaan bij de politie. De politie onderzoekt de zaak.

Sleutelwoorden:
mishandeling, afgetuigd, gereedschap, hoofdwond, hechtingen

Medische fouten

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15895 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren