- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Alternatieve generzers voor de rechtbank wegens onvoorzichtigheid

24-05-2013

Volgende week staan twee genezers bij de rechtbank in Haarlem wegens het onrechte verzuim de kankerpatiƫnte te laten behandelen door een oncoloog.

In 2007 werd er bij de vrouw borstkanker ontdekt. De vrouw besloot zich te laten behandelen door een acupuncturist en natuurgenezers, maar de behandeling had geen effect. Ze overleed in 2011 aan de ziekte.

De alternatieve genezers moeten voor de rechter staan omdat ze worden beschuldigd van dood door onvoorzichtigheid, mishandeling met de dood als gevolg.

Sleutelwoorden:
genezers, borstkanker, overleden, onvoorzichtigheid, mishandeling

Medische fouten

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15894 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren