- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Snorfietser gewond bij ongeval

07-06-2013

Donderdagochtend heeft er rond 07:30 uur op de Kerkstraat te Groesbeek een verkeersongeval plaatsgevonden tussen een snorfietser en een automobilist.

Beide bestuurders reden in dezelfde richting. Vermoedelijk haalde de automobilist de snorfietser in op het moment dat deze net linksaf wilde slaan met het ongeval tot gevolg. De 56-jarige snorfietser uit Groesbeek is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De 32-jarige automobilist uit Lent bleef ongedeerd. De politie doet verder onderzoek naar de exacte oorzaak van het ongeval.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, snotfietser, ziekenhuis, ongeval, inhalen

Gebrekkige producten

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15894 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren