- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Twee mannen mishandeld in Zandvoort

12-07-2013

Twee 18-jarige mannen uit Zandvoort zijn donderdagavond, om 19.21 uur ernstig mishandeld aan Agenten liepen over de Vondellaan toen zij werden aangesproken door een getuige die had gezien dat twee mannen door een groep in elkaar geslagen waren.

Op de Bilderdijkstraat trof de politie twee mannen aan die onder het bloed zaten. Ze waren beiden behoorlijk gewond aan hun gezicht. Een van de twee had een afgebroken tand. De mannen waren op straat, aan het Gasthuisplein mishandeld. De politie heeft camerabeelden veilig gesteld en doet onderzoek.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
mishandeling, afgebroken tand, bloed, gezichtletsel, camerabeelden

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15894 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren