- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Artsen amputeren verkeerde been

02-07-2010

Artsen hebben per ongeluk het verkeerde been van een 90-jarige Oostenrijkse vrouw geamputeerd. De arts die de operatie uitvoerde, is geschorst. Justitie onderzoekt of het ziekenhuis en de betrokken artsen vervolgd moeten worden.

De vrouw had een vaatziekte, waardoor haar been vanaf haar heup verwijderd moest worden. Toen bleek dat het gezonde been was afgezaagd, is enkele dagen later alsnog het zieke been verwijderd.

Volgens het ziekenhuis in Sankt Johann is sprake van een menselijke fout. Het hospitaal gaat onderzoeken wat er twee weken geleden precies is misgegaan, waardoor nieuwe fouten voorkomen moeten worden.

(bron: www.spitsnieuws.nl)

Sleutelwoorden:
verkeerde been amputatie, medische fout, ziek been, vaatziekte, Sankt Johann

Medische fouten

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15895 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren