- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Vrouw mishandeld in Zwaluwsingel

11-10-2013

Donderdagavond rond 20.30 uur werd een 54-jarige vrouw naar aanleiding van een woordenwisseling tijdens het uitlaten van haar hond mishandeld door drie mannen op de Zwaluwsingel.

Tijdens het uitlaten van haar hond werd de 54-jarige vrouw aangesproken door drie mannen. De vrouw kreeg het vermoeden dat de mannen het op haar hond hadden voorzien. Al snel kreeg de vrouw een klap in het gezicht en een trap in haar buik. Thuis gekomen voelde de vrouw zich niet goed en belde met de GGD, die de vrouw vervoerde naar het ziekenhuis.

Sleutelwoorden:
mishandeling, trap, ggd, ziekenhuis, ruzie

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15894 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren