- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man mishandeld bij beroving op Paterswal

17-10-2013

Woensdagmiddag 16 oktober is een 24-jarige man uit Westerhaar - Vriezenveensewijk op de Paterswal gewond geraakt bij een mishandeling / poging tot beroving door drie mannen.

Rond 17.00 uur reed het slachtoffer in zijn grijze Renault Megane, vanuit de richting Almelo, op genoemde locatie. Hij werd ingehaald en vervolgens klemgereden door een donkerkleurige VW Golf. Achter hem stopte ook een donkere auto. Beide auto’s waren voorzien van Poolse kentekens. In totaal werd hij daarop door drie onbekende mannen uit deze auto’s belaagd. Daarbij kreeg hij de nodige klappen maar deelde er ook verscheidene uit. Kennelijk doordat het slachtoffer zich heftig verweerde, gingen de mannen er in hun auto’s vandoor. Het slachtoffer raakte gewond aan zijn hand en hoofd en moest zich onder doktersbehandeling laten stellen.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
mishandeling, beroving, doktersbehandeling, gewond, hoofletsel

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15894 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren