- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Dodelijk verkeersongeval in Buurmalsen

18-11-2013

Zondagmiddag rond 14.00 uur vond op de Rijksstraatweg (N833) een eenzijdig verkeersongeval plaats met dodelijke afloop. Het onderzoek ter plaatse naar de toedracht is inmiddels afgerond, het onderzoek naar de identiteit van het slachtoffer is daarentegen nog volop bezig.

De bestuurder reed met zijn auto vanuit de richting Geldermalsen naar Culemborg. Ter hoogte van Buurmalsen is hij door onbekende oorzaak van de weg geraakt, rechts in de berm. Vervolgens kwam hij na tegensturen links tegen een boom terecht.

Diverse hulpverleningsdiensten gingen naar de plaats van het ongeval, maar dit mocht niet meer baten. Het slachtoffer was op slag dood. De afdeling VerkeersOngevallenAnalyse (VOA) deed technisch sporenonderzoek naar de toedracht. De weg is inmiddels weer vrij voor verkeer.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
dodelijk, verkeersongeval, rijkstraatweg, van de weg geraakt

Gebrekkige producten

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15895 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren