- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man aangehouden voor huiselijk geweld in Deventer

13-12-2013

Een 45-jarige man uit Deventer is donderdagavond 12 december aangehouden na mishandeling van zijn partner. Hij kreeg een huisverbod van 10 dagen uitgereikt.

Donderdag omstreeks 21.30 uur kreeg de politie een melding van huiselijk geweld in Deventer. Ter plaatse bleek de man zijn vriendin te hebben mishandeld. De man schold ook de agenten uit en deed lastig. Besloten werd de man aan te houden. Na onderzoek werd besloten hem een huisverbod van 10 dagen op te leggen. Aan alle betrokkenen wordt een hulpverleningstraject aangeboden.

(bron:politie.nl

Sleutelwoorden:
mishandeling, huiselijk geweld, huisverbod, schelden, hulpverleningstraject

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15894 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren