- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Slachtoffer straatroof bespoten met peperspray

03-01-2014

Tilburg - Een 24-jarige uit Valkenswaard werd vrijdagmorgen 3 januari 2014 op straat beroofd van zijn portemonnee. De twee daders gebruikten peperspray om het slachtoffer te overmeesteren. Overmeesterd

Het slachtoffer liep omstreeks 7.00 uur door de Beelaerts van Bloklandstraat ter hoogte van de kruising met de Alleenhouderstraat. Hij was daar afgezet en liep over het trottoir in de richting van het NS-station. Er stopte een auto waaruit twee mannen stapten die het slachtoffer direct peperspray in zijn ogen spoten en hem hierna naar de grond brachten. Terwijl het slachtoffer op de grond lag werd zijn portemonnee uit zijn broek gestolen.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
mishandeling, pepperspray, slachtoffer, gestolen, auto

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15894 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren