- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Bejaarde vrouw mishandeld bij overval

15-01-2014

De politie zoekt dringend getuigen die meer informatie hebben over een laffe overval op de Dadeltuin. Hierbij raakte een 82-jarige vrouw gewond.

Woensdagochtend rond half negen drongen er twee mannen binnen bij een woning op de achtste verdieping van een flat aan de Dadeltuin. Zij dwongen haar om informatie te geven over waardevolle goederen in de woning. Om deze informatie te krijgen besloten de laffe jongemannen de oudere dame te mishandelen.

Nadat ze de informatie hadden die ze zochten, gingen ze er zo'n tien minuten later met een geldbedrag vandoor. Toen de thuiszorg een half uur later aan de deur kwam werd de overval ontdekt. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht voor behandeling van haar verwondingen.

(bron:poltiie.nl)

Sleutelwoorden:
mishandeling, getuigen, mannen, geldbedrag, slachtoffer, verwondingen, behandeling

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15894 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren