- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

moeder en kind gewond in verkeersongeval

17-03-2014

Gendt - Een 39-jarige moeder en haar 3-jarige dochter uit Gendt zijn zondagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Dorpstraat in hun woonplaats. Beiden zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde omstreeks 12:30 uur, toen een 83-jarige automobilist uit Arnhem de rotonde opreed op het moment dat de 39-jarige vrouw op de fiets nog op de rotonde reed. De vrouw en haar kind, dat ook op de fiets zat, kwam ten val waarbij beiden letsel opliepen. Vermoedelijk had de man de fietsster te laat opgemerkt. Van drankgebruik was geen sprake. De precieze toedracht van het ongeval wordt nog onderzocht.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, letselschade, moeder en kind, gendt

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15894 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren