- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Man overlijdt bij lossen strobalen

24-04-2014

Klein Zundert - Op de Sprundelsebaan is vrijdagmiddag rond 13.30 uur een man uit Zundert om het leven gekomen bij een arbeidsongeval op een agrarisch bedrijf. Hij kwam onder een aantal grote strobalen terecht.

Strobalen

De 39-jarige man was samen met een collega bezig om de grote strobalen te lossen toen er vier strobalen losraakten van de lading. Hij kwam daaronder terecht. Hulpverleners kwamen ter plaatse. Voor de nabestaanden is slachtofferhulp aanwezig. De arbeidsinspectie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Sleutelwoorden:
bedrijfsongeval, strobalen, letselschade op werk, arbeidsinspectie

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15894 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren