- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Dodelijk verkeersongeval wijk bij duurstede

13-05-2014

Wijk bij Duurstede - In de nacht van maandag 12 mei op dinsdag 13 mei is een man overleden bij een aanrijding in Leersum.

Om 03:20 uur kreeg de politie de melding dat een automobilist langs de kant van de weg van de Ameronger Wetering een auto tegen een boom had zien staan. De melder wist niet wat er precies gebeurd was en wanneer. Politie en ambulance gingen snel ter plaatse en troffen een man, een 25-jarige man uit Wijk bij Duurstede aan, die al overleden was. Hij was door onbekende oorzaak tegen de boom aangereden. De politie doet onderzoek naar de oorzaak.

Sleutelwoorden:
verkeersongeval, letselschade, letsel, dodelijk ongeval wijk bij duurstede

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15894 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren