- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Bedreiging na verkeersconflict Zaandam

28-07-2015

Zaandam - Een 42-jarige man uit Oostzaan is maandagmiddag omstreeks 14.00 uur aangehouden op de Provincialeweg. Hij zou een een 58-jarige man uit Krommenie hebben bedreigd na een verkeersconflict op de Symon Spiersweg.

Het is nog niet duidelijk wat de precieze aanleiding van het conflict was. Na de bedreiging heeft het slachtoffer de verdachte gevolgd en contact gelegd met de politie. Op de Provinciale weg, ter hoogte van het station, kon de verdachte worden aangehouden door de politie. De man is meegenomen naar het bureau voor verhoor.

(bron: politie.nl)

Sleutelwoorden:
bedreiging, verkeersconflict, slachtoffer, letsel

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15894 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren