- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Fietser gewond bij aanrijding Zwartemeer

30-07-2015

Zwartemeer - Een 82-jarige inwoonster van Zwartemeer raakte woensdagavond gewond bij een aanrijding op de kruising van De Huizen met De Doorlaat.

Een 34-jarige uit Emmer-Compascuum afkomstige bestelbusbestuurder verklaarde over De Doorlaat te rijden toen hij voor de kruising met De Huizen moest wachten voor een van rechts komend voertuig. Toen hij op wilde trekken botste de vrouw tegen zijn bestelbus. Het slachtoffer moest met onbekend letsel overgebracht worden naar het Scheperziekenhuis in Emmen. Zij is nog niet door de politie gehoord en deze stelt een onderzoek naar de toedracht in.

(bron: politie.nl)

Sleutelwoorden:
letselschade verkeersongeval, letsel, aanrijding, zwartemeer

Verkeersongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15894 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren