- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Moeder dode baby moordverdachte

01-09-2010

De 41-jarige vrouw uit Geleen die vrijdag werd aangehouden wegens mogelijke betrokkenheid bij de dood van haar baby zit nog zeker twee weken vast. De rechter-commissaris in Maastricht heeft dat woensdag besloten. Justitie verdenkt haar van moord dan wel doodslag, zei een woordvoerder.

Dinsdag werd bekend dat het babylijkje was gevonden in de schuur bij het huis van de vrouw in Geleen. In de woning, tuin en schuur heeft de technische recherche dinsdag nog onderzoek verricht.

Het OM heeft nog niet willen toelichten hoe het kind precies om het leven is gekomen, wanneer het is geboren en hoe lang het ontzielde lichaam in de schuur heeft gelegen. Later op woensdag komt justitie nog met een verklaring.

(bron: http://www.actueel.nl/)

Sleutelwoorden:
Moord, Maastricht, dode baby, misdrijf, babylijkje, rechter, dood, justitie, om het leven komen

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15895 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren