- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Waxinelichthouder gegooid naar Gouden Koets

22-09-2010

In de Heulstraat in Den Haag is vanmiddag tijdens de rijtoer een glazen waxinelichthouder naar de Gouden Koets gegooid. De politie heeft de 'gooier' aangehouden. Het gaat om een 29-jarige man uit Winterswijk. De schade aan de Gouden Koets is niet groot.


De Gouden Koets

De koningin kon haar rijtoer zonder vertraging voortzetten. Dat heeft de politie gemeld. De man is direct naar een politiebureau gebracht. De woordvoerder sprak van een vervelend incident, maar zei dat de sfeer ,,plezierig bleef".

Een ooggetuige op Radio 1: ,,We hoorden een flinke knal, een bonk die de koets raakte. Binnen twee seconden hadden ze hem te pakken. Een man in burger nam hem mee.''

Het is niet de eerste keer dat de koninklijke familie het doelwit is. Vorig jaar op Koninginnedag in Apeldoorn reed een man door de afzetting richting de bus waarmee leden van het koningshuis een rijtoer maakten door de stad. Bij die aanslag kwamen acht mensen, onder wie dader Karst T., om het leven.

(bron: ad.nl)

Sleutelwoorden:
letsel, waxinelichthouder, gouden koets, ongeval, gegooird, politie, politiebureaubureau, knal, koningin, prinsjesdag, aanslag koningin

Mishandeling - misdrijven

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

De Letselschadetest
Letselschade Test

Heeft u een aanrijding gehad in het verkeer? Heeft u een ongeluk gehad op het werk? Bent u gebeten door een hond? Weet u niet zeker of u hiervoor een schadevergoeding kunt krijgen?

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(15894 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren