- Letselschade Test -

Letselschade informatie, gratis schade claimen, betrouwbaar en snel
header bedrijfsongeval claimen
Registreren - tussenpersoon

Word Letselschade Adviseur

Uit onderzoek is gebleken dat het claimen van letselschade doorgaans alleen plaatsvindt als er iets ernstigs gebeurd is, zoals bij een auto ongeval een bedrijfsongeval, mishandeling en bij medische fouten. Bij kleinere letselzaken denkt men vaak: ďhet gaat wel overĒ, echter als later de klachten terugkomen dan wordt het verhaal van deze schades moeilijker. Ook is uit het onderzoek gebleken dat de tussenpersoon vaak niet doorvraagt als hij het schadeformulier invult.

Wij van ongevalclaimen bieden de tussenpersoon faciliteiten om zijn cliŽnt beter te helpen en de aandacht af te leiden van goedkoop verzekeren. Onze slogan is, verzekeren kan iedereen maar de schade regelen daar heb je een specialist voor nodig.

Middels de wet kan het slachtoffer vaak kosteloos zijn schade verhalen en daarom maken wij even transparant wat in de meest voorkomende gevallen een letselschadebureau die in ieder geval aangesloten is bij het Keurmerk Letselschade in rekening brengt als hij de schade met succes verhaalt.

Omdat er vele soorten schade zijn is de keuze van een letselschaderegelaar niet een standaard zaak vandaar dat wij kijken waar de zaak het beste kan worden ondergebracht, immers veranderen van advocaat tijdens de procedure is niet bevorderlijk voor de zaak.

Hoe werkt het

Wij kruipen even in de huid van het slachtoffer die geholpen moet worden. Hij komt bij u op kantoor of hij meld zich bij ons op de website. Wij sturen hem naar u toe ook al is hij niet bij u verzekerd. U kunt namelijk steunpunt worden, u krijgt een embleem en een samenwerkingsovereenkomst met ons. Hij komt bij u op kantoor en vertelt zijn verhaal , hier kunt u de zaak met hem inventariseren en u meld hem aan bij ons op het extranet, deze melding komt bij ons binnen en wij zoeken een letselschadeadvocaat die past bij deze zaak. Het slachtoffer krijg binnen 24 uur bericht voor nadere afspraken, u zegt wat hij verder moet doen (draaiboek) en het slachtoffer krijgt een inlogcode toegestuurd, zodat hij zijn dossier kan volgen.

Als hij uw klant is dan kunt u hem service verlenen is hij geen klant dan kunt u hem klant maken. Ook kunnen wij direct een melding doen naar het bureau slachtofferhulp doen als u cliŽnt dat wil . Het hoe en waarom staat in de brochures.

Als u geÔnteresseerd bent in deze voor u prachtige servicemodule neem contact op en wij sluiten u aan.

Verzekeren kan iedereen maar de schade regelen dat moet je aan specialisten overlaten.

Meld u aan op deze site
  • Help uw klanten schade claimen (gratis)
  • Beheer schadegevallen
  • Ontvang vergoeding voor het beschikbaar stellen kantoorruimte
  • En meer...
Hoe werkt het
  1. Meld uw kantoor aan middels onderstaand formulier
  2. U ontvangt van ons meer informatie (vrijblijvend)
  3. Wij nemen contact met u op over de verdere inregeling
Aanmeldingsformulier tussenpersoon
Persoonlijke gegevens
:
/ :
: icon
:
:
Gegevens kantoor
:
:
:
:
:
:
:

Contact


Landelijk onafhankelijk instituut om gratis letselschade te verhalen

kantoor

Telefoon: 088 0767676
Log in
:
:

  Registreren